Projects

Industrijski dizajn područje je u kojem svojom kreativnosti, ali i tehničkim znanjima možemo izraditi prototip bilo kakvog proizvoda. Ideju možemo dovesti do realnog projekta rješavajući svaki od "problema" industrijskog dizajna, te ponuditi proizvod atraktivnog izgleda, funkcionalan, tehnički i proizvodno izvediv te ekonomičan.

3D modeliranje moguće je kao zaseban zadatak ili u sklopu dizajniranja nekog proizvoda ili prezentacije našeg ili Vašeg koncepta. Izvrsno baratamo specijalizranim kompjuterskim programima za modeliranje i renderiranje te razumijemo i znamo "čitati" arhitektonske i inženjerske nacrte.

Yacht dizajn je područje u kojemu smo u mogućnosti uz našu primarnu djelatnost koja je dizajn i izrada koncepta ponuditi i izradu sve potrebne dokumentacije kao što su studije izvedivosti, preliminarni projekti, klasifikacijski i radionički nacrti i proračuni. Uz projekt naše usluge obuhvaćaju ugovaranje i posredovanje kod gradnje brodova, nadzor nad gradnjom te vlastitu proizvodnju i opremanje interijera. Zadnjih godinu dana bavimo se i redizajnom interijera regatnih jedrilica koje plove u klasi ORCi u svrhu smanjenja težine i olakšavanja pokretljivosti unutar broda.

Dizajn interijera usko je povezan sa industrijskim dizajnom i 3D vizalizacijama stoga je prirodan slijed okolnosti bio da i taj segment dizajna uključimo u naše usluge. Uz stečeno iskustvo i znanje možemo Vam pomoći u uređenju vašeg savršenog doma, poslovnog i ugostiteljskog objekta. Uz naše usluge vizualizacija sa lakoćom ćete si moći predočiti izgled prostora i prije nego započnu radovi.

2pixel studio nudi proizvodnju dizajnerskog namještaja i namještaja po mjeri u vlastitom pogonu.

Od sada 2pixel studio nudi izradu interaktivnih 3D vizualizacije pomoću UDK Engine-a. Pročitajte više ovdje.