About us

2pixel studio je dizajnerski studio sa sjedištem u Puli osnovan u travnju 2009. godine. Od samog početka rada cilj nam je da kao mladi ljudi svojim radom, znanjem i tehničkim resursima pokrijemo više polja u dizajnu kako bi udovoljili svakom Vašem zahtjevu i, još važnije, da proizvod bude najviše kvalitete i standarda. 

Industrijski i yacht design područje je u kojem svojom kreativnosti, ali i tehničkim znanjima možemo izraditi prototip bilo kakvog proizvoda. Ideju možemo dovesti do realnog projekta rješavajući svaki od "problema" industrijskog dizajna, te ponuditi proizvod atraktivnog izgleda, funkcionalan, tehnički i proizvodno izvediv te ekonomičan.

3D modeliranje moguće je kao zaseban zadatak ili u sklopu dizajniranja nekog proizvoda ili prezentacije našeg ili Vašeg koncepta. Izvrsno baratamo specijaliziranim kompjuterskim programima za modeliranje i renderiranje te razumijemo i znamo "čitati" arhitektonske i inženjerske nacrte.

Dizajn interijera usko je povezan sa industrijskim dizajnom i 3D vizalizacijama stoga je prirodan slijed okolnosti bio da i taj segment dizajna uključimo u naše usluge. Uz stečeno iskustvo i znanje možemo Vam pomoći u uređenju vašeg savršenog doma, poslovnog i ugostiteljskog objekta. Uz naše usluge izualizacija sa lakoćom ćete si moći predočiti izgled prostora i prije nego započnu radovi.

U Svibnju 2011. godine 2pixel studio otvara tvrtku KUB inženjering d.o.o. Cilj je proširenje područja djelovanja na djelatnosti kao što su trgovina, građevina i proizvodnja namještaja te olakšavanje poslovanja sa partnerskim tvrtkama. Tvrtku KUB inženjering čini i vodi isti tim kao i 2pixel studio što i dalje garantira visoku razinu kvalitete proizvoda i usluga. KUB inženjering poslovati će pod brandom 2pixel studia kao već renomiranim imenom u sektoru.